Vad händer DIF fotboll?

Ja, det är många som ställer sig den frågan efter Kerims skada, samt försäljningen av Emil Bergström. Frågan är inte negativt laddad, utan mer ställd för att veta vilka förutsättningar som finns i DIF fotboll nu, och inför kommande säsong.

Vi har fullt förtroende för Pelle &  Bosse och det är givetvis oerhört positivt att våra spelare är attraktiva och att ekonomin inte längre är i fara då den för bara två år sedan var katastrof och på ruinens botten. Hela DIF fotbolls existens var i fara, så illa ställt var läget men nu ser ekonomin betydligt ljusare ut! Att vi säljer spelare till etablerade klubbar (Rubio, Tibbling, Amartey, Bergström) i Europa gör även att attraktionskraften ökar att spela i DIF för unga talanger. Vi har dessutom fått mycket bra betalt vid försäljningarna, och kan också drömma om grymma återvändningar till Blåränderna om några år. Men dit är det långt och vi är nog många som undrar mer ingående hur läget ser ut nu när vi sålt/saknar flera av lagets mest tongivande spelare, det skapar givetvis viss oro och frågetecken.

Vilka resurser har vi för värvningar?

Hur ser målsättningen ut sportsligt 2016?

Hur ser vår ekonomi ut i nuläget?

Vi önskar att DIF kommunicerar med medlemmar och fans angående dessa frågor. Har vi koll på läget vet vi vad vi har att förvänta oss och förhålla oss till. Engagemanget för den här föreningen har aldrig varit större tidigare. Vi supportrar lyfter statusen på DIF fotboll och vi är en positiv kraft att räkna. Vi vill ha koll på läget, och sedan kanalisera ut vårt engagemang ännu mer, och det för att kunna ge DIF fotboll det bästa läktarstödet någonsin denna säsong.

DIF MOT RUBBET!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s