Tystnad runt DIF fotboll

Året 2016 började på sämsta tänkbara sätt för hela Djurgårdsfamiljen i och med Kerims skada. Oerhört tungt för Kerim själv givetvis som spåddes en lysande säsong, men även tungt för truppen sportsligt, ledning, kansli och alla oss supportrar. Kerim var och är vårt största affischnamn i nuläget, den kanske mest älskade spelaren på läktarna och den enskilda spelare som mest ger oss Djurgårdare hopp och framtidstro. Vi kan bara hoppas på att Kerim kommer tillbaka efter skadan lika stark som förut, det får ta den tid det tar, han måste få bli helt frisk och så länge får vi knyta näven i fickan och gå vidare.

Förutom Kerims skada så är det väldigt tyst om DIF fotboll i media för tillfället och den känslan späs på ytterligare då konkurrenterna värvar och få mycket media och uppmärksamhet. Det är en situation som inte är alldeles lätt att hantera för alla oss supportrar som varje dag längtar till fotbollssäsongen. Det smyger lätt på sig in en oro och tvivel på oss själva och vilken status vi kommer ha på truppen när säsongen drar igång.

Känslan av tystnaden kring DIF fotboll och tvivlen på lagets status är ju knappast heller optimal för att öka intresset och sälja mycket säsongskort och få igång en publikhausse.

Just nu känns det lite tungt, det vore att ljuga att påstå något annat, men det är ännu långt kvar tills det drar igång och vi har tid på oss att vända känslan vi har just nu. Vi vet att DIF fotbolls ekonomi är viktigast, den får inte äventyras på nytt då vi nu har fått bättre balans på ekonomin, så vi fortsätter att ha full tilltro till Bosse Anderssons lagbygge och filosofi och att vi kommer ha ett slagkraftigt och lovande lag säsong 2016!

Vi har haft så mycket motgång och varit så svältfödda på fotbollsframgångar och derbysegrar så vi får bara fortsätta att härda ut, ha tålamod och tro på DIF fotboll. Det måste vi göra, vi supportrar. Vår kärna supportrar blir lojalare och lojalare säsong efter säsong och det gör oss än mer sammansvetsade. Vi ska fortsätta göra vårt yttersta under silly season och fram till cupen och Allsvenskan drar igång för att haussa DIF så mycket vi någonsin kan. När det är dags så ska Djurgårdsfamiljen vara mer sammansvetsad, enad och motiverad än någonsin. Hoppas du gör din del.

DIF MOT RUBBET.

DIF Sittplats Slaktis

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s