7000 säsongare 5/1 2016

5:e Januari 2016 – 7000 säsongare enligt dif.se, och det innebär att vi sålt fler än brukligt vid den här tidpunkten på året.  8/1 ifjol hade vi sålt 6482 säsongskort som jämförelse. Vi ligger drygt 500 säsongskort före ifjol.

Det ser bra ut tycker vi med tanke på att DIF hittils varit iskalla i media och i silly season snacket, och ännu inte presenterat något nyförvärv. Mycket media och surr om DIF ökar givetvis intresset, så vi hoppas och drömmer om att Mr Super Bosse Andersson snart ger oss en present.

Någon större säsongskortskampanj har ännu inte lanserats varken från DIF officiellt, eller oss supportrar, så där finns också ännu outnyttjat kapital för att sälja betydligt fler säsongskort. Vi kan göra mycket mer!

KÖP SÄSONGSKORT ELLER VÄRVA EN BEKANT!

http://www.difbiljetter.se/2016

DIF TIFO TOP 25

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s