Månadens DIFender – Kim Stevnsborg

December månads DIFENDER Kim Stevnsborg är för den stora massan Djurgårdare ett okänt namn, men är välkänd bland kärnan i DIF-publiken.

Kim fick 2014 ett hemskt besked – han hade drabbats av Cancer. Ett oerhört tungt besked för honom, hans fru och deras två barn.

Sen beskedet har Kim krigat mot sin sjukdom, och Kim har tackat ja till att medverka i Cancerfondens och TV4:s Nej till Cancer-gala 11 jan kl 20.00 där de kommer sända ett känslosamt inslag om Kim & hans familj.

Man kan även följa Kims kamp mot sin sjukdom på Cancerfondens Instagram och han kommer medverka i nyhetsmorgon på TV 10 januari.

Vi som känner Kim vet att han är en krigare. Han är en bra vän och någon som alltid sprider sköna vibbar på matcherna med sin personlighet, och han har nästan alltid ett skämt eller sitt sköna garv nära till hands.

Vi ser fram emot att stå med Kim på Slaktis även detta år och ge DIF vår gemensamma kärlek, hata Gnaget och garva åt Bajen.

Kims kamp mot cancern ger perspektiv på saker och ting men hans sätt att vara trots sjukdomen inspirerar – en riktig Järnkamin & DIFender!

Grabbarna med Berit

Kim Stevnsborg står i vita píkén bredvid Berit tillsammans med vänner.

FUCK CANCER – KÄMPA KIM!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s