Härliga DIF hockey!

Fan vilken nice match och skön DIF-dag det blev! Redan på Greken var det sköna vibbar med mycket kända old school Djurgårdare, och på matchen trampade DIF hockey gasen i botten direkt och krossade mästarna Växjö. Mycket stabil insats av hockeykrigarna, som gör mycket bra matcher mot topplag, men tyvärr har fasligt svårt mot bottengängen. Men totalt sett ser det lovande ut måste vi säga! Skön stämning på läktaren inne på Hovet trots att det var ganska glest,  gung i baren på Twist & shout, och DIF fick stående ovationer på slutet. Skön DIF-kväll helt enkelt!

GÅ PÅ HOCKEYN – DIF – Färjestad 28 dec i Globen!

Nu är det uppehåll fram till 28 dec då vi möter Färjestad i Globen. Det var kul idag på Hovet och fler och fler ”fotbollsfolk” börjar vakna och gå på hockeyn. Mot Färjestad i Globen lär det bli riktigt bra uppslutning och drag . DIFenders kommer kalla till storsamling på Greken innan match.

Köp biljett redan nu: http://difhockey.se/artikel/6313/

Julen nalkas – Souvenirläget

Kanske vill du ha eller ge bort någon av våra souvenirer i julklapp? Nu börjar många av våra kläder sina. Finns endast drygt 20 st Södergren t-shirts kvar och fåtal av vissa storlekar på övriga t-shirts och Slaktis sweatshirten. Kolla även in våra pins. Så nu gäller det att beställa om du vill ha ett ex.

Maila oss på info@difenders.se för beställningar.

KROSSA FÄRJESTAD – VI SES DÅ!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s