Nyförsäljning säsongskort 9 dec!

Imorgon ons 9 december startar nyförsäljningen på säsongskort till DIF fotboll 2016. Vi vill att just DU som läser detta sprider detta inom din bekantskapskrets. Vi som har säsongskort är DIF-ambassadörer, och vår uppgift är att få familjen att växa, sakta men säkert. Alla känner vi någon som går på en handfull matcher per säsong,  och det är dom vi ska få till att bli säsongare. Sprid snacket om hur fet nästa säsong med DIF fotboll ska bli läktarmässigt. Både Sofialäktaren och Slakthuskurvan ska växa och få bättre kvantitet och kvalitet 2016. Det jobbet har börjat nu.

DJURGÅRDSFAMILJEN SKA BLI BÄTTRE ÄN NÅGONSIN 2016!

Slakthuskurvan

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s