Det är lång väg till SM-guldet…

 

Två raka sköna 4-1 segrar för hockeykrigarna – på lördag gästar Skellefteå ett fullsatt Hovet. Då går vi för tredje raka segern.

Vi vill också slå ett slag för DIF-Växjö nästa lör, 12 december. Det är sista hemmamatchen innan juluppehållet. Då vill vi se bra uppslutning på Hovets kortsida och det är dags för mer fotbollsfolk att göra säsongsdebut på hockeyn.

JK-dagen DIF-Örebro Lör 9/1 2016
Vi påminner men behöver inte säga så mycket, ni vet vad som gäller. DIF fyller 125 bast 2016 och på denna dag är det obligatorisk närvaro för de som är hemma.

Tågresan till Frölunda lör 30 Januari.
JK har fixat tåg till Götet mot Frölunda i Scandinavium. 390 platser, pris 800 kr. Det ska bli en kul resa som lyser upp tillvaron i vintermörkret i en trist period. Tåget skall fyllas, och intresset ser bra ut redan. Djurgårdsfamiljens olika grupperingar har alla aviserat att de kommer boka upp ett gäng platser på tåget , och det tillkommer även sneresenärer och landsort så minst 7-800 DIF i Scandinavium lär det bli. Baksidan får börja förbereda sig på läktarshow signerat Djurgårdsfamiljen Stockholm.

DIFENDERS kommer fixa en överaskning på tåget. Vi återkommer om det.

OBS! Du måste vara medlem i JK 2016 för att åka. Lös ditt medlemskap omgående. JK:s nya medlemssystem kommer medföra mycket bra för ALLA djurgårdare oavsett kategori. Fixa det via JK:s mailutskick eller via JK:s hemsida.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s