Novembers DIFENDER!

Vår målsättning är att öka engagemanget i Djurgårdsfamiljen så vi kommer fortsättningsvis utse månadens DIFENDER. Det innebär att någon i Djurgårdsfamiljen, spelare, ledare, anställd, supporter eller supportergruppering, gör någonting extra och bra för Djurgår’n och vår supporterkultur den månaden. Nu har vi utsett Novembers DIFENDER!

Månadens DIFENDER i November: Viktor Adolfsson, ordf. Järnkaminerna

Motivering: Vi anser att Viktor skötte sin post som ordförande i JK på ett ypperligt sätt under Movembergate då många reagerade mot tröjfärgen svart. Viktor uttryckte sig bra i media, och stod upp mycket bra för oss supportrar samt att dialogen med DIF hockey utmynnade i att de ändrade till blå tröja istället. Dessutom skänkte JK 10 000 kr till Movember-rörelsen. Debatten var infekterad, och Viktor fick en del oförtjänt skit av folk i media som tyckte han var okänslig och inte brydde sig om cancer, vilket var helt befängda påståenden. Men Viktor stod på sig  och till slut vändes hela situationen till ett bra sätt till något positivt för alla inblandade. Vi värnade om och behöll DIF:s integritet,  mycket tack vare Viktor Adolfssons engagemang i frågan – NOVEMBERS DIFENDER!

Vi återkommer med en intervju med Viktor senare, då vi kommer snacka Järnkaminerna och kommande säsong och 125-årsfirande.

Vi påminner dig också – bli medlem i JK 2016. Bra för dig, bra för oss alla!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s