Bilder & Filmer

Vi efterlyser DIF-relaterade bilder och filmer att publicera. DIF-familjen har  ett flertal duktiga fotografer som levererar bilder till jk.se, men vi tror det finns mängder av Djurgårdare som sitter och trycker på egna sköna bilder och filmklipp från Djurgårdsmatcher. Vi älskar historik så vi tar gärna emot äldre bilder och klipp, men givetvis även nytt. Tipsa oss gärna om bra Youtubeklipp ni gillar, utbudet är så stort så vi kan inte ha koll på allt. Allt DIF-relaterat är intressant för oss, exempelvis följande:

Klacken, pubsamlingar, resor, tatueringar, spelare, DIF-graffiti m.m.

Har du något till oss, mejla då till info@difenders.se

Tack på förhand.

Här ett klipp från premiären 1995 på Stadion. Vår största klack någonsin på den tiden. Detta var ett av de första tifoarrangemangen i Sverige, vi hade ballonger, konfetti och megasize viftflaggor.  Tung växelsång också!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s