Du har fått ett viktigt mejl…

Ca 6000 Djurgårdare har i helgen fått ett mejl från Järnkaminerna.

Meljet har gått ut till samtliga adresser i Järnkaminernas databas. I mejlet medföljer en E-postavi där du kan betala medlemskap i JK för 2016! Det är smidigt och enkelt, bara följ instruktionerna i mejlet. Registera dig och du kommer även få en mängd nya förmåner och bra tjänster. Har du inte fått meljet, gå då in på Järnkaminerna.se och bli medlem via hemsidan.

DIFENDERS UPPMANAR DIG ATT BLI MEDLEM I JK 2016!

Vi uppmanar dig som Djurgårdare, oavsett vilken läktarsektion eller läktargruppering  du tillhör, att bli medlem i Järnkaminerna 2016.

Ett starkt och inflytelserikt JK är viktigt för oss alla! Ju mer medlemmar desto mer inflytande får Järnkaminerna i viktiga supporterfrågor. Dessutom får JK ekonomiska medel att arrangera bra och prisvärda bortaresor, tex tåg. Medlemskapet i JK fyller helt enkelt en mycket viktig funktion för Djurgår´ns supporterkultur!

DIF fyller 125 år 2016. Vi har haft ett starkt läktarår 2015, men vi ska lyfta vår supporterkultur ännu mer under 2016 och ge DIF bästa stödet någonsin under vår 125-åriga historia. Vi kommer under hela vintern kämpa för att få igång engagemanget på alla plan. En enkel handling alla kan göra är att hjälpa JK att få en flygande start på verksamheten inför 2016 genom att bli medlem direkt!

Djurgårdsfamiljen verkställ följande – bli medlem i JK 2016!

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s