DIF skippar svarta tröjor – fyll Hovet på lördag!

Idag gav DIF hockey oss ett mycket glädjande besked, man ratar de svarta Movember-tröjorna och spelar i stället i blå tröjor på lördag 18.30 mot Frölunda.

DIFENDERS hyllar DIF hockeys beslut!

Mycket bra att DIF-ledningen haft örat mot läktaren och lyssnat på fansens starka reaktioner. DIF hockey har gått emot SHL:s överenskommelse om att alla lag ska spela i svart en match. Det betyder mycket för DIF:s integritet och identitet. Vi i Djurgår´n ska göra saker på det sätt som känns bra och rätt för oss Djurgårdare, oavsett vad andra lag tycker och gör.  Tidigare misstag i vår historia skall aldrig upprepas igen. Felet från början var brist på dialog mellan ledning och supportrar om en sån här kontroversiell fråga, vilket blev fel men det hoppas vi att DIF hockey drar lärdom av. Men nu har DIF hockey gjort det rätta så nu går vi vidare, tillsammans.

Vi är Sveriges överlägset bästa fans och Djurgårdens IF är Sveriges mest framgångsrika, stolta och mest traditionsfyllda förening.

Det ska vi fortsätta vara och idag togs ett viktigt och bra beslut för att fortsätta vara det även i framtiden. Nu kör vi!

Supporta Movember!

Gå in på difhockey.se och donera ditt DIF-bidrag till Movember:

Vårt ansvar nu blir att supporta och bidra till Movember kampanjen till stöd för mäns hälsa. Vi må vara principfasta och fanatiska i andras ögon, men vi är inte hjärtlösa och tycker givetvis att Movember är ett mycket bra och hedervärt initiativ. Vi uppmanar alla Djurgårdare att bidra till insamlingen!

NU FYLLER VI HOVET & SJUNGER FRAM DIF HOCKEY TILL VINST!

Nu ställer vi upp helhjärtad för DIF hockey och Movember. Det gör vi bäst genom att köpa biljett och fylla Hovet på lördag med fullsmetad röststark klack och sjunga fram DIF till en viktig seger.

  • DIFENDER-samling på Greken från 15.30. Vi har souvenirutbudet på plats. Återsamlingen igen på Greken efter match då vi ser avgörande EM-kvalet Sverige-Danmark 20.45 tillsammans.

VI SES PÅ LÖRDAG!

/DIFENDERS STOCKHOLM

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s