2016 – DIF fyller 125 år och Apans år – tagga redan nu!

Fotbollssäsongen 2015 är till ända för vår del och nu känns vardagen genast lite trist & grå. Vi har givetvis hockeykrigarna att följa, och det ska vi göra helhjärtat, men visst drömmer vi oss några månader fram redan nu!?

2015 slutade lyckligt och vi kan summera ett fotbollsår då DIF fotboll har tagit flera steg framåt. Sportsligt självklart, men även ekonomiskt och statusmässigt. Sportsligt känner vi alla att vi har en bättre potential än på många, många år, ekonomin är inte längre lika ansträngd och värdet på vår spelartrupp har ökat rejält. Statusen på DIF fotboll har höjts, vi är nu ett lag att räkna med och det är många som känner att vi har någonting stort på gång, med fortsatt tålamod förstås. Publikt har vi också ökat, och stämningen har ofta (inte alltid) varit fenomenal, och vi har känt att vi har stor publik potential.

Det är ännu långt kvar, men redan nu har säsongen börjat i våra tankar & drömmar. Inga halvmesyrer 2016 inte! 2016 har du och jag, vi alla tillsammans, ett ansvar att göra året värdigt DIF då vi fyller 125 stolta och framgångsrika år. Inte nog med att vi fyller 125 år. till råttornas fasa är det från 8 februari Apans år enligt kinesiska horoskop. Vi kommer bli att räkna med!

Vi uppmanar alla engagerade Djurgårdare att dra sitt strå till haussen för 2016.

Att du själv förnyar din säsongsbiljett omgående är en fullständig självklarhet, uppgiften din blir att värva någon polare/bekant att köpa säsongsbiljett. Vi ska öka vår säsongsbiljettsförsäljning till 2016 – den saken är klar och vi supportrar och vårt engagemang för att haussa DIF fotboll betyder oerhört mycket för hur mycket vi ökar. En riktigt bra krydda till säsongsbiljetter är cupderbyt mot Byarna som kommer ingå. Det cupderbyt kan bli episkt, vi ska krossa Bajen. Så är det bara.

Så, det var några ord och tankar om i år och 2016. Vi vet vår uppgift och vad vi ska göra redan nu. Låt oss nu verkställa detta till handling.

2016 ska Sverige få fejsa en större, starkare och mer sammansvetsad Djurgårdsfamilj än någonsin!

0151011_172514

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s