Lyckligt slut…och tack!

Upplösningen av Allsvenskan fick ett lyckligt slut med blårandiga ögon sett. Vi själva stod för en stabil insats och körde över Sundsvall, och Peking tog välförtjänt guldet före råttorna och Blåvitt. En stor lättnad! Som extra krydda lyckades Bajen i vanlig ordning torska, vilket innebär att de som 11:e placerade i Allsvenskan blir ett av lagen i vår grupp i svenska cupen. Så vi får en rivstart på säsong 2016, hemmaderby mot Byarna! Oj,oj, oj – kommer bli monumental taggning! Vi tror att fotbollssäsongen 2016 kommer bli den hetaste säsongen någonsin publikt för Blåränderna. Köp säsongskort!

I Globen var det fet klack och bra stämning men tyvärr vek hockeygrabbarna ned sig och tappade ledningen och matchen mot skitgänget Karlskrona. Helt enkelt jävligt svagt.

Men överlag en riktigt nice Dubbel-DIF lördag med Djurgårdsfamiljen och vi tackar alla som köpte våra souvenirer, och ett extra tack till Fredrik Stenman för sin tid hos oss. Stark karaktär som aldrig gnällt även när det gått tyngre för honom, fyra titlar och dubbelfucken mot Partizan kommer aldrig glömmas bort av Djurgårdsfamiljen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s