Dubbel-DIF på lördag – visa stolthet över vår storhet!

En oerhört lättnad infann sig i hela Djurgårdsfamiljen då råttorna förlorade sist, vilket innebär att vi kan ha stor förhoppning på en skadeglad partystämning på fotbollen och hockeyn på lördag. Då får vi dessutom en unik chans som vi är ensamma om i Sverige – att se vårt lag spela samma dag i högsta serien i Sveriges två tveklöst största och mest populära sporter. Vi i Djurgår’n är unika i det avseendet och det är något vi verkligen ska vara stolta över. Intresset för båda matcherna är stort, det ser ut att bli en riktigt bra siffra på fotbollen för att vara betydelselös match mot tråkigt motstånd, och likaså i hockeyn fast där är poängen viktigare i slutspelsjakten.

Vi tycker DIF fotboll och DIF hockey har samarbetat bra för att haussa matcherna. Vi uppmanar till fler gemensamma initiativ mellan fotbollen & hockeyn tex en gemensam souvenirbutik i området, men det får vi återkomma till.

Årets sista match i fotbollen nu, motstånd Sundsvall. Sjätteplatsen är redan klar så nu gäller det att avsluta snyggt på både plan och läktare som ett bra avstamp för 2016 så vi ska ge Blåränderna ett värdigt avslut på säsongen.

Efter fotbollen är det hockey i Globen mot nykomlingarna Karlskrona. DIF hockey har börjat bra och varje match är viktig i kampen för en slutspelsplats i år, något vi suktar starkt efter. Ett fyllt Globen med mastodontklack ska bära fram DIF till en viktig seger mot bottenlaget Karlskrona.

På lördag visar vi resten av Sverige en stark, enad Djurgårdsfamilj – vi ses!

Pubsamling på En Arena från 11.00.

 

En reaktion på ”Dubbel-DIF på lördag – visa stolthet över vår storhet!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s